Recension: Faces In The Crowd



Faces In The Crowd

 

En film i mängden

 

Anna Marchant (Milla Jovovich) är på väg hem en sen kväll när hon plötsligt bevittnar ett mord och blir upptäckt av den ökända seriemördaren ”Tear-Jerked Jack”. Efter att ha blivit attackerad av honom faller hon ner från en bro och vaknar upp några dagar senare på ett sjukhus. Lycklig över att ha livet i behåll försöker hon gå tillbaka till sitt normala liv men något stämmer inte; hon kan inte se skillnad på ansikten. Allt smälter ihop, mördaren skulle kunna stå framför henne utan att hon visste om det…

 

Upplägget och temat är mycket uppfriskande och det är kul att se Jovovich omringad av människor istället för zombies. Hon gör en stabil insats och känns trovärdig i sin roll, samtidigt som Julian McMahon inte gör det. Den före detta Förhäxad-stjärnan ser avdankad och gammal ut i sin roll som polis och romansen mellan han och Jovovich är krystad och dåligt berättad. Mot slutet finns det några skrattretande scener mellan dem som drar ner helhetsintrycket ganska rejält.

 

Man har inte bollat mycket med fotot och redigeringen, vilket ger utrymme för mer spel med tanke på filmens historia. Det är synd, för samtidigt som storyn känns en aning fräscht är berättandet långt ifrån det och många delar hade kunnat uträttas på bättre sätt. Därför blir inte detta något mer än en film i mängden som har sina stunder men som inte når mycket längre. Det blir en stadig tvåa till Faces In The Crowd.

 

2/5

 

Foto: 2

Skratt: -

Musik: 1

Skräck: -

Action: -

Effekter: -

Skådespeleri: 2

 

Filmens specialitet: vem är vem? - 2

 

- = Ej aktuellt.

0 = Värdelös.

1 = Dålig.

2 = Godkänd.

3 = Bra.

4 = Mycket bra.

5 = Perfekt!


TRAILER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0