Nyheter



Butler återkommer

 

Gerard Butler som fick sitt stora genombrott efter 300 kan komma att medverka i uppföljaren 300: Battle Of Artemisia. Trots att storyn är helt annorlunda kan han medverka och så gör även Lena Headey. För den nya filmen satsar man på nya, okända skådespelare, ungefär som i 300.


 

Resident Evil: Retribution

 

I femte filmen återkommer självklart Milla Jovovich, men vi får även se mer av Sienna Guillory som medverkade i Apocalypse och dök upp som hastigast i slutet av Afterlife. Boris Kodjoe som spelade Luther i fjärde filmen kommer också tillbaka. Jovovich har även bekräftat att varken Wenworth Miller (Chris Redfield), Ali Larter (Claire Redfield) eller Spence Locke (K-Mart) vara med i filmen eftersom de gripits av Umbrella Corporation.

 

Däremot kommer nya karaktärer som Ada Wong, Leon Kennedy och Barry Burton dyka upp i serien för första gången. Ryktet säger att Jensen Ackles från tv-serien Supernatural kommer spela Leon Kennedy. Filmen börjar spelas in nästa månad i 3D och Jovovich har även twittrat om att parasiterna ”Las Plagas” från fjärde spelet kommer dyka upp i filmen, och även en jaktscen som involverar en Rolls Royce och utspelar sig på Röda Torget. Jill Valentine (Sienna Guillory) och Alice (Jovovich) kommer göra upp en gång för alla och Jovovich hoppas även på en sjätte film, där alla karaktärer möts.


 

Abduction 2?

 

Abduction har inte ens haft premiär men regissören snackar redan om en uppföljare med Taylor Lautner i huvudrollen. Oavsett om filmen floppar eller inte kommer en tvåa bli av, enligt John Singleton som även är säker på att få regissera uppföljaren. Han nämner även att han försöker gör något mer av Lautner, att han inte bara är ”utseende”. Åter står att se, tills vidare kan trailern till Abduction ses HÄR.  

Liam Hemsworth

 

Lillebrorsan till Chris Hemsworth (Thor) har fått en roll i The Expendables 2. Han är blott 21 år gammal och knappt någon actionskådis, men nu ska han få visa vad han gå för tillsammans med de ruttade actionhjältarna. Rollen är fortfarande oklar, men frågan är om han inte kommer fungera som ögongodis för den kvinnliga publiken? Även Scott Adkins kommer också dyka upp i filmen som spelas in i Bulgarien.  


 

Sinbad under utveckling

 

Arabian Nights kommer snart att kunna ses som en storbudgetsfilm på närmaste biograf. Handlingen bygger på ”Tusen och en natt” och man har eventuellt valt Dwayne Johnson till att spela Sinbad, medan Liam Hemsworth kommer spela rollen som en befälhavare och Anthony Hopkins som en ond trollkarl som mördar Sinbads kärlek. Regissören blir Chuck Russell som tidigare gjort The Scorpion King och filmen kommer visas i 3D.


 

Blair Witch fortsätter

 

Den första filmen blev succé världen över och är enligt många den mest skrämmande film som gjorts – sen kom en uppföljare som vi helst vill glömma. Regissören till den första filmen, Eduardo Sanchez, avslöjade nyligen att man kommer göra en tredje del och väntar på grönt ljus från filmbolaget. Man kommer dock ignorera den andra delen och återförena skådespelarna från den första filmen; frågan är om det kommer bli en prequel?


 

REC 3: Genesis

 

Första teaser trailern til REC 3: Genesis har kommit och det ser väldigt lovande ut. Jag hoppas på en del förklaringar till händelserna, annars ser det ut att bli en riktigt blodig rulle.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Michelle Rodriguez ska också vara med i Resident evil filmen :)

2011-10-10 @ 18:12:48
URL: http://sandrakall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0