Nyheter



John Carter
ruinerar Disney

 

Äventyrsfilmen som kostade $350 miljoner att producera och marknadsföra har floppat och några veckor efter premiären har den endast lyckats spela in $184 miljoner – vilket innebär att stora summor pengar saknar får att täcka alla dess utgifter. Disney ser nu till att ta igen dessa pengar genom att marknadsföra Brave och The Avengers extra mycket – vilket bör ge mer klirr i kassa än Carter.


 

Prometheus 2?

 

Prometheus, som är en prequel till Alien-filmerna kommer förklara storyn innan Alien. Regissören Ridley Scott har även avslöjat att en del frågor lämnas obesvarade och att det finns möjlighet för en del två. Han går så långt så han påstår att det från börjar var meningen att det skulle bli två filmer som berättade om Alien-ursprunget. Dock så måste filmen minst spela in $200 miljoner för att en del 2 ska bli möjlig, om det blir av får vi se den 1 juni när filmen har premiär.


 

Sverige kan bli utan

 

Sverige kan bli utan Jurassic Park i 3D. Nu har man börjat konvertera filmen för att återigen visa den omtyckta äventyrsfilmen på biograferna världen över, och premiärdatumet är satt för den 19 juli 2013. Ännu är det inte bekräftat att filmen visas i 3D på biograferna i Sverige, men det kan komma att ändras framöver. Vi får hoppas!


 

Baksmällan 3 är bekräftad

 

Tredje delen med de fyllekåta grabbarna dyker upp på bio den 24 maj 2013. Inspelningen börjar nu i september och det är samma regissör som till de tidigare filmerna, Todd Phillips som regisserar. Även skådespelargänget återvänder för en tredje gång som enligt Phillips blir det sista kapitlet som kommer överraska många fans. Svårt att tro efter den usla tvåan.


 

Tusenfotingen krånglar

 

Efter en ganska offentlig uppgörelse mellan The Human Centipede-regissören Tom Six och första filmens huvudrollsinnehavare, Dieter Laser, ryktas det om att Udo Kier kommer ersätta honom i film nummer tre; The Human Centipede: Final Sequence. Om detta nu är sant får tiden avgöra, men det är trist att sådant händer.


 

Ännu en uppföljare

 

The Woman In Black har knappt hunnit komma ut på DVD men man har redan börjat fila på en uppföljare som utspelar sig 40 år efter första filmen och handlar om ett par som flyttar till det hemsökta huset. Regissören blir första filmens redigerare, Joe Crocker och har döpts till The Woman In Black: Angels of Death. Flopp? Ja tack!


 

Ingen regissör

 

Uppföljaren till The Hunger Games, Catching Fire, har för tillfället ingen regissör. Gary Ross som regisserade den första delen har sagt att han vill jobba vidare med eget material och är rädd för att upprepa sig, så frågan är vem som är lämpligast som regissör? 


 

Mumien börjar om

 

Mumien-filmerna med Brendan Fraser har dragit in tillräckligt mycket pengar för att väckas till liv igen – nu har Universal bestämt sig för att börja om och göra en reboot av hela serien. Jon Spaihts som skrivit manuset till The Darkest Hour och Prometheus kommer skriva manuset till filmen och har sagt att han kommer ta serien till nya, storslagna nivåer. Intressant att se!


 

Chloë Moretz blir nästa Carrie

En remake av klassiskern Carrie är under utveckling och ingen mindre än Chloë Moretz har fått huvudrollen i den kommande nyversionen som regisserar av Kim Peirce. Den 15-åriga skådespelerskan har tidigare setts i bland annat Kick-Ass och Let Me In och är enligt henne själv överlycklig av beskedet. Filmen baseras på Stephen Kings roman som kom ut år 1974 och handlar om Carrie som hämnas på sina mobbare genom speciella krafter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0