Recension: American Reunion



American Reunion


Händelserik återförening


De inte så längre unga killarna från American Pie är tillbaka för att mötas upp och gå på sin klassåterträff; Jim och Michelle är gifta och har barn, Oz har blivit en framgångsrik TV-profil, Kevin har stadgat sig med sin flickvän, Finch har rest världen över och Stifler är Stifler. När grabbarna bestämmer sig för att ses och umgås några dagar tidigare än själva återträffen är pinsamma och skandalösa situationer oundvikliga. De kanske inte är lika unga, men lika omogna som tidigare?


Trots att jag slaviskt sett alla direkt-till-dvd uppföljare som släppts sen den mindre lyckade American Wedding räknar jag inte med de som en del av serien, och blev väldigt överraskad när en fjärde film med originalkaraktärerna började utvecklas. American Reunion är nog den bästa uppföljaren och har flest likheter med första American Pie vilket är sentimentalt och väldigt roligt. Stifler är mer vulgär än någonsin, de pinsamma situationerna duggar tätt och det är riktigt kul att se hela gänget igen.


Däremot känns det även som om detta verkligen är en sista försökt till att mjölka ut de sista pengarna som namnet kan dra in, trots att det är en rolig och underhållande rulle är det inget nytt eller något man inte sett förut. Sexskämt, skämt om kroppsvätskor och sexråd från Jims pappa är kul, men när det återvinns för fjärde gången blir det ibland lite ansträngt att skratta med. Det händer ändå tillräckligt mycket för att man ska kunna släppa det och ha kul med gänget, även om jag hoppas det är sista gången. Det blir en stadig trea.


3/5


Foto: 2

Skratt: 3

Musik: -

Skräck: -

Action: -

Effekter: -

Skådespeleri: 2

 

Filmens specialitet: gamla goa gänget - 4

 

- = Ej aktuellt.

0 = Värdelös.

1 = Dålig.

2 = Godkänd.

3 = Bra.

4 = Mycket bra.

5 = Perfekt!


TRAILER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0