Recension: The Son Of No One

 

The Son Of No One

 

Lättglömd triller

 

Jonathan White (Channing Tatum) jobbar som polis inom ett skitigt område och har ett vanligt liv vid sidan om med fru och barn. Mystiska brev börjar dyka upp och sätter honom och hans chef i en pressad situation; någon har fått nys om en mörk hemlighet som Jonathan var med om som barn och tänker avslöja det, vilket kan komma att kosta honom hans familj och karriär. Vem är det? Och varför, efter så lång tid?

 

Detta är en långsam, dyster och mörk film med några stora namn som Tatum, Al Pacino, Katie Holmes och Ray Liotta. Problemet med rullen är att den inte lyckas göra några intryck, det mals på och händelserna avlöser varandra utan att man varken grips med eller sätter sig själv i handlingen. Det hela blir inte bättre av Tatums bittra uppsyn och Pacinos nya karriär där han tackar ja till alla avdankade roller som erbjuds.

 

Handlingen i sig är smått intressant och det finns några vändningar som överraskar, och även några få scener som blir spännande och gripande, men mestadels hamnar The Son Of No One i kategorin lättglömda filmer vilket är synd, för maskineriet och skådespelarna finns där bara att de inte utnyttjas väl. Det blir en svag tvåa.

 

2/5

 

Foto: 2

Skratt: -

Musik: -

Skräck: -

Action: -

Effekter: -

Skådespeleri: 2

 

Filmens specialitet: vem skickar breven? - 2

 

- = Ej aktuellt.

0 = Värdelös.

1 = Dålig.

2 = Godkänd.

3 = Bra.

4 = Mycket bra.

5 = Perfekt

 

TRAILER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0