Recension: What's Your Number?

 

What’s Your Number?

 

Lättsamt om kärlek

 

Ally (Anna Faris) har ett problem; det går inte så bra för henne på kärleksfronten, så därför bestämmer hon sig för att börja träffa sina ex igen för att se vem som var bäst och nöja sig med det ex hon tilltalas mest av. Hon börjar få problem med att leta upp alla sina ex och ber därför sin granne Colin (Chris Evans) om hjälp; sakta men säkert går det upp för henne att hennes kärlek kanske inte är bland hennes ex, utan kanske grannen framför hennes ögon..?

 

Konceptet har vi sett tusen gånger, vi vet redan från början hur det kommer sluta och vissa delar är så oerhört trötta och klichéfyllda att de blir löjligt. Däremot har vi Faris och Evans i rollerna; Faris med sin känsla för komik och även Evans som bevisat sig fungera i komedier. Manuset är bitvis rappt, vulgärt och riktigt träffsäkert; de ögonblicken lyfter filmen, även om vissa delar jobbar till dess nackdel.

 

Det finns en viss kemi mellan Faris och Evans och mycket av filmen funkar tack vare Faris underhållande uppsyn. Det är inget nytt eller fräscht, men funkar som lättsam underhållning när man ligger inne och är sjuk. Det blir en svag trea till What’s Your Number?.

 

3/5

 

Foto: 2

Skratt: 3

Musik: -

Skräck: -

Action: -

Effekter: -

Skådespeleri: 3

 

Filmens specialitet: att hitta kärleken - 2

 

- = Ej aktuellt.

0 = Värdelös.

1 = Dålig.

2 = Godkänd.

3 = Bra.

4 = Mycket bra.

5 = Perfekt

 

TRAILER

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0