Recension: The Other Woman

 

The Other Woman

 

Enade kvinnor

 

Carly (Cameron Diaz) dejtar den perfekta mannen; han är stilig, skämmer bort henne och dyker upp utanför hennes jobb med blommor. När Carly plötsligt upptäcker att han i själva verket är gift ställs saker på sin ända när hans fru Kate (Leslie Mann) letar upp henne för att bekräfta sin mans otrohet; men det visar sig snabbt att det inte är endast dessa två kvinnor han har varit otrogen mot. Carly och Kate bestämmer sig på att hämnas och när en tredje tjej adderas till duon börjar galenskaperna ta form…

 

Detta är en flummig film som inte tar sig själv på alldeles för stort allvar; det är skrikigt och högljutt, galet och stört; filmen är helt enkelt inte trovärdig. Men köper man konceptet är det en väldigt rolig film som för omväxlings skull inte låter de kvinnliga karaktärerna bråka över en man, utan de sätter dit honom. Leslie Mann, vars karaktär bryter ihop var femte minut är filmens stora stjärna som frambringar många skratt samtidigt som Diaz känns divig och stel - utan känsla för komik, vilket är ovanligt för henne.

 

Filmens längd är aningen för långt och man tappar lite fart och skratt mot slutet men de sista 10 minuterna är så brutalt härliga att det väger upp bristerna. Som komedi fungerar filmen utmärkt, även om det är bitvis förutsägbart och over-the-top får man inte brist på skratt vilket en komedi ska frambringa. Det blir en stadig trea till The Other Woman som både roar och underhåller.
 
3/5
 
TRAILER
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0