Nyheter



The Last Exorcism…2?

 

En uppföljare till The Last Exorcism har det snackats om länge och nu är det klart att Edd-Gass Donnely regisserar filmen som produceras av Eli Roth. Handlingen kommer fortsätta 3 månader efter händelserna i originalet och enligt Roth är det riktigt knepigt att hitta en bra titel. Men det är inte allt, från att ha satsat på en PG-13 (13 års gräns) ska man nu höja ribban och satsa på R (17 års gräns), vilket kommer ge skaparna större möjligheter att skrämma slag på publiken.

 

X-Men fortsätter

 

Efter en lyckad prequel med X-Men: First Class är det klart att en fortsättning kommer. Filmen kommer börja där First Class slutade och Matthew Vaughn kommer regissera, samtidigt som huvudrollsinnehavarna Fassbender och McAvoy återvänder. Bryan Singer producerar kalaset som ännu inte fått premiärdatum.


 

Timberlakes karriär fortsätter

 

Justin Timberlake är grym på att göra musik, men hans filmkarriär kan ifrågasättas flera gånger om. Är han en talang eller bara ett namn? Nu har Clint Eastwood fått upp ögonen för honom och de kommer spela mot varandra i hans nästa film där även Amy Adams medverkar. Handlingen kretsar runt Clintan som tillsammans med sin dotter (Adams) åker på en resa för att hitta en basebollstjärna, och då dyker Timberlake upp som rival. Intressant? Inte i mina öron…


 

Insidous får en uppföljare!

 

Insidous som tjänade in över $95 miljoner på en budget på $1,5 miljoner kommer få en fortsättning som dyker upp 2013. Samma team från första filmen återkommer, med James Wan i registolen och Leigh Whannell som manusförfattare. James Blum producerar filmen som tills vidare har en hemlig handling, men Whannell lovar att det blir något som inte gör fansen besvikna. 


 

Machete blir en trilogi!

 

Minns ni den galna filmen Machete? Nu är det bestämt att ytterligare två uppföljare ska göras och den närmsta kommer heta ”Machete Kills”. Regissören Rober Redriguez har fått ett manus att arbeta med och inspelningen börjar i april. Danny Trejo dyker upp i huvudrollen och det blir spännande att se vilka skådespelare från förra filmen som dyker upp. Överraskande nog har en poster hunnit dyka upp, som ni ser här ovanför.




TRAILER till The Amazing Spider-Man

TRAILER till The Hunger Games

TRAILER till The Bourne Legacy

TRAILER till The Avengers


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0